Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Kielcach dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowa Praca Nowe Możliwości” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.
Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:
Rodzaj zajęć |
Przewidywany termin realizacji |
Ilość dni |
Ilość osób |
Łączna ilość obiadów |
Grupowe poradnictwo zawodowe |
08.05.2017 – 10.05.2017 |
3 dni |
13 uczestników |
3 dni x 14 os. = 42 obiady |
Szkolenie „Marketing (w tym |
11.05.2017 –06.06.2017 |
19 dni |
13 uczestników |
19 dni x 14 os. = 266 obiadów |
Grupowe poradnictwo zawodowe |
19.06.2017 – 21.06.2017 |
3 dni |
12 uczestników |
3 dni x 13 os. = 39 obiadów |
Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem ECDL BACE” |
23.06.2017 –21.07.2017 |
21 dni |
12 uczestników |
21 dni x 13 os. = 273 obiady |
Grupowe poradnictwo zawodowe |
11.09.2017 – 13.09.2017 |
3 dni |
12 uczestników |
3 dni x 13 os. = 39 obiadów |
Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej” |
14.09.2017 – 29.09.2017 |
12 dni |
13 uczestników |
12 dni x 14 os. = 168 obiadów |
Grupowe poradnictwo zawodowe |
26.10.2017 – 30.10.2017 |
3 dni |
13 uczestników |
3 dni x 14 os. = 42 obiady |
Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT” |
06.11.2017 – 10.11.2017 |
5 dni |
12 uczestników |
5 dni x 13 os. = 65 obiadów |
Łączna ilość obiadów |
934 |
W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych (między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.
Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:
Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.
Proponowane menu na szkolenia:
1. |
Szkolenie „Marketing |
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka 11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków 12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.) 13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese 14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane 15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej 16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski śląskie, surówka 17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek 18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka 19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków |
2 |
Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem |
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka 11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków 12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.) 13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese 14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane 15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej 16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski śląskie, surówka 17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek 18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka 19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków 20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.) 21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese |
3. |
Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT” |
|
4. |
Szkolenie „Kelner |
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka 11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków 12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.) |
Forma dostawy:
Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce:
KSWP Biuro w Kielcach, Al. IX Wieków Kielc 6/24.
Forma płatności:
Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.
Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do Biuro KSWP w Kielcach (Al. IX Wieków Kielc 6/24) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_cias@kswp.org.pl) do dnia 27.04.2017 r. do godziny 12:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.
realizowanych projektów unijnych Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę środków czystości na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych...
Czytaj więcejPo przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów spożywczych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:
Czytaj więcejPo przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów biurowych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:
Czytaj więcej…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…
Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa