Od dnia 06.02.2023 r. strona jest nieaktualizowana, zapraszam na nową stronę kswp.org.pl

Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Kielce)

Data dodania: 20.04.2017 / Autor: Mateusz Kania

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Kielcach dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowa Praca Nowe Możliwości” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

08.05.2017 – 10.05.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
 e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

11.05.2017 –06.06.2017

19 dni

13  uczestników
 + 1 os. prowadząca

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

19.06.2017 – 21.06.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem ECDL BACE”

23.06.2017 –21.07.2017

21 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

11.09.2017 – 13.09.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

14.09.2017 – 29.09.2017

12 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

26.10.2017 – 30.10.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

06.11.2017 – 10.11.2017

5 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Łączna ilość obiadów

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych (między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:

1.

Szkolenie „Marketing 
(w tym e-marketing) 
i sprzedaż usług hotelowo
 – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane

15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka

17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

 


2

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane

15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka

17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

 3.

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

4.

Szkolenie „Kelner 
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

 

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce:
KSWP Biuro w Kielcach, Al. IX Wieków Kielc 6/24.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do Biuro KSWP w Kielcach (Al. IX Wieków Kielc 6/24) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_cias@kswp.org.pl) do dnia 27.04.2017 r. do godziny 12:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Wybór dostawcy środków czystości na potrzeby KSWP oraz w...

06.02.2023

realizowanych projektów unijnych Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę środków czystości na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych...

Czytaj więcej

Wybór dostawcy artykułów spożywczych na potrzeby KSWP...

06.02.2023

Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów spożywczych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:

Czytaj więcej

Wybór dostawcy artykułów biurowych na potrzeby KSWP oraz...

06.02.2023

Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów biurowych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce