Od dnia 06.02.2023 r. strona jest nieaktualizowana, zapraszam na nową stronę kswp.org.pl

Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Końskie)

Data dodania: 19.04.2016 / Autor: Mateusz Kania

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Końskich dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowe perspektywy” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

13.05.2016 – 17.05.2016

3 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych
z certyfikatem ECDL BASE”

 

18.05.2016 – 15.06.2016

 

19 dni

 

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

 

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

28.06.2016 – 30.06.2016

3 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy
z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

 

01.07.2016 – 29.07.2016

 

21 dni

 

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

 

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

29.08.2016 – 31.08.2016

3 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

01.09.2016 – 07.09.2016

5 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

01.12.2016 – 05.12.2016

3 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

06.12.2016 – 21.12.2016

12 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

 

 

Łączna ilość obiadów

 

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych (między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:

1.

Szkolenie „Marketing
(w tym e-marketing)
i sprzedaż usług hotelowo
– turystycznych
z certyfikatem ECDL BASE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

2.

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

3.

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

4.

Szkolenie „Kelner
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce na terenie miasta Końskie nastąpi w pojemnikach termoizolacyjnych.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do KSWP (Końskie, ul. Staszica 2A) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_strzelczyk@kswp.org.pl) do dnia 26.04.2016 do godziny 15:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Wybór dostawcy środków czystości na potrzeby KSWP oraz w...

06.02.2023

realizowanych projektów unijnych Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę środków czystości na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych...

Czytaj więcej

Wybór dostawcy artykułów spożywczych na potrzeby KSWP...

06.02.2023

Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów spożywczych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:

Czytaj więcej

Wybór dostawcy artykułów biurowych na potrzeby KSWP oraz...

06.02.2023

Po przeanalizowaniu ofert na zakup i dostawę artykułów biurowych na potrzeby KSWP oraz w ramach realizowanych projektów unijnych wybrano firmę:

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce